Τρόποι Αποστολής κ Πληρωμής

Πληρωμή παραγγελιών
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1. Αντικαταβολή
Εξοφλήστε την παραγγελία σας την ώρα που την παραλαμβάνετε, με μία μικρή επιβάρυνση 3€ επιπλέον για την υπηρεσία της αντικαταβολής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής, είναι μία επιπρόσθεση υπηρεσία και ανεξάρτητη με την τιμή των μεταφορικών.
2. Κατάθεση σε Λογαριασμό
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς:

Τράπεζα Πειραιώς, Αρ.Λογαριασμού ΙΒΑΝ: GR08 0171 2250 0062 2501 0077 544, Δικαιούχος: Ευαγγελίδης Πέτρος

ΣΗΜ: Στο Έντυπο Κατάθεσης της Τράπεζας παρακαλούμε εισάγετε ως αιτιολογία κατάθεσης τον αριθμό της παραγγελίας σας.
Σε περιπτώσεις που η κατάθεση δε γίνει σε δύο ημέρες από την ημέρα που δίνεται η παραγγελία, τότε η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα. Το κόστος της τραπεζικής προμήθειας, αν υπάρχει, επιβαρύνει τον Πελάτη.

Αποστολή παραγγελιών

Η αποστολή των προϊόντων μας γίνεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη με ΕΛΤΑ COURIER, με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα.

Για αγορές άνω των 90€ δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής. Αποστολές και παραδόσεις γίνονται καθημερινά προς όλη την Ελλάδα σε δυσπρόσιτους και μη δυσπρόσιτους προορισμούς (χωρίς επιπλέον χρεώσεις για παραδόσεις σε δυσπρόσιτους προορισμούς) και το κόστος μεταφορικών είναι 3€ για βάρος προϊόντων έως 3 κιλά, με πρόσθετη επιβάρυνση 0,8€/κιλό για βάρος προϊόντων άνω των 3 κιλών.
Ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά προσέγγιση στις 1 με 5 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τον τόπο προορισμού, εκτός αν έχετε ενημερωθεί διαφορετικά από εμάς.


Lightning and more...
To Top
(0) Προϊόντα
Σύνολο Καλαθιού: 0 €
Κουπόνι Έκπτωσης: 0 €